17 Kasım 2008 Pazartesi

Kondisyon bisikleti

Hemen hemen pek çok evin , itilmiş bir köşesinde , bulunmasından mutluluk duyulan , bulunmamasından suçluluk duyulan bir alettir kendisi. Bir gün mutlaka , düzenli kullanacağım vaadleriyle kendisini ve kendimizi kandırdığımız ve daha çok üzerimizden çıkarttığımız kıyafetleri sağına soluna asmak için kullandığımız zavallı bir bisiklettir . Sürekliliği sağladığı tek görevi budur çünkü .
.
İlk günlerde pek hararetli yapılan planlı programlı çalışmalar , gün geçtikçe " nasıl olsa elimin altında istediğim zaman yaparım " düşüncesiyle yavaş yavaş sona erer ve diğer gizli görevi başlar. İşin aslına bakılırsa şu anda benim kullanım amacım da aynen bu doğrultuda. Üzerinden pantolon , eşofman ve bir adette gömlek sarkmakta... Belki hırka da vardır :=) Sanki dolapta yer yok , sanki askı yok !!
.
Amaç , aleti mümkün olduğunca kamufle edip , suçluluk duygusunu azaltmak sanırım.

11 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hehehehe bizdede bir tane var köşede öyle duruyor.ne güzel yazmışsın.

Unknown dedi ki...

bizde de vardı annemin evde komşuda şimdi onda ne şekilde bakalım...
şimdi aynı isteği yürüme bandında duyuyorum valla her an yapacağım :))

SMİLENA dedi ki...

kimin evinde gördüysem hep askı rolünde zavallıcık.halbuki hergün 15 dakika ayırsa insan.tembeliz biz tembel,milletçe....

Handan dedi ki...

Ha ha ha, tıpkı benim koşu bantım gibi. O olmasa yatak odasında elimizdekileri nereye atacaktık bilmem :)

özii dedi ki...

Ben biliyorum zaten , onlar evimizin en büyük süs eşyası konumundalar :))

Adsız dedi ki...

aman sorma bende aldım sonra sattım gitti gidiyor da :) Bu aradagüzel yorumun için sağol ablacım. Seni eklememiştim bloga ekledim şimdi sevgiler.

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

ne yazik ki bizim askilik olarak kulllanacak bir yuruyus bandimiz ya da bisikletimiz yok. onun yerine buzdolabina asili diyet listemiz var, isinin ehli bir diyetisyenin elinden. Dun sabah itibariyle iki kisilik ailemizde, saglikli beslenme maratonuna baslamis bulunmaktayiz. cumlemize hayirli ugurlu olsun...

Ebruli dedi ki...

Gercekten de dogru bir yorum olmus...

Adsız dedi ki...

ha bak ben o konuda çok cıddıyımdırr

3 senedır koşu bandım var

duzenlı olarak hergun 4 kılometre yururumm

Adsız dedi ki...

Süper yaa ... Önemli olan süreklilik zaten.

Adsız dedi ki...

hadi ya gerçekten belli bi süre sonra o işlevi mi görüyor caaaanım alet?bende hep onun özentisi içerisindeyim ama sanırım ben gibi çabuk sıkılan insanlar için askılık görevini görmeye mecbur kalacak güzelim alet..